אחד הסטרטאפטים שיוצגו בכנס הוא RE המבוסס על טכנולוגיית סלומאט לכלכלה מעגלית אקולוגית בתחום הסלולר שמסייע בהפחתת תהליך הייצור המזהם של הטלפונים החדשים שגורם לכ-80% מהנזק הפחמני של טלפון סלולרי
הסטרטאפ מציג עמדות אוטומטיות המבוססות טכנולוגיה בינה מלאכותית AI המאפשרות קבלת כסף עבור טלפונים משומשים וקנייה עצמאית של טלפונים מחודשים.
אחת המטרות המרכזיות של הכנס היא לקדם את השיח ואת המודעות לחדשנות טכנולוגית המספקת מענה למשבר האקלים העולמי ולהציג את הפתרונות החדשניים והיצרתיים ביותר, שהצליח ענף ההייטק הישראלי למצוא למשבר. זאת, בין היתר, ע"י הצגת טכנולוגיות מובילות על פי "מפת אתגרי האקלים", בחמש זירות שונות: הסביבה הבנויה, חומרים וייצור, שימושי קרקע, מערכות טבעיות ודיגיטל אשר יחשפו את הפעילות והתרומה הענפה של סטארט-אפים ומיזמים ישראליים בזירה הבינלאומית, בניסיון להתמודד עם אתגרי האקלים, שהולכים והופכים מורכבים מדי שנה.
'זמן לחשוב' עם רוית גופמן ואיציק חיון, מנכ"ל RE: טלפונים מחודשים – בשורה גדולה בעולם הקיימות והצרכנות
- 1,975
במסגרת PLANETech World ינאמו מעל 50 דוברים, ביניהם, ניתן יהיה למצוא את: תמר זנדברג, השרה להגנת הסביבה, דרור בין, מנכ"ל רשות החדשנות, אשווין שיינדראנת', שותף בקרן הון סיכון Energy Impact Partners, שון אברהמסון, שותף מנהל בקרן הון הסיכון -Third Sphere, ג'קוב ברו, שותף ומייסד בקרן הון הסיכון – 2,150, ואוריאל קלר, מנכ"ל PLANETech.