״האגף להכשרות מקצועיות במשרד העבודה הוא חוד החנית בהכשרת דור העתיר בקולינריה בישראל. בימים אלו אנו פועלים לסיוע בפתיחת מכללה חדשה בירושלים בשיתוף פעולה עם המרכז ללימודים קולינריים במכללת אורט דן גורמה, זו בשורה אדירה שתתן מענה לתעסוקת צעירים בעבודה מכובדת עם שכר הולם״
שר העבודה יואב בן צור הגיע היום לסיור ופגישת עבודה במרכז ללימודים קולינריים ׳אורט דן גורמה׳, מלווה במנכ״ל משרד העבודה ישראל אוזן, בהשתתפות מנכ״ל אורט צביקה פלג, סמנכ״ל וראש מנהל המכללות יוסי יאשי, מנכ״ל רשת מלונות דן שלומי טחן, ומנהל מכללת אורט דן גורמה דובי רקיע.
בפתח הסיור השר קיבל סקירה ממנהל אורט דן גורמה, דובי רקיע, הן על פעולות המכללה והן על פעילות התיכון הקולינרי הייחודי של רשת אורט ומגוון הפעילויות להכשרות בתחום הקולינריה המובילות לתעסוקה בשיתוף רשת מלונות דן.
לאחר מכן השר נפגש עם סטודנטים בסדנאות הבישול והקונדיטוריה כאשר הסטודנטים בישורת האחרונה לפני היציאה לשוק העבודה.
מנהל מכללת אורט דן גורמה, דובי רקיע , הדגיש בפני השר את החשיבות הרבה שמייחסים במכללה לקורסי ההכשרה של משרד העבודה ואחוז ההשמה הגבוה של המסיימים את קורסי ההכשרה הקולינריים במסעדות, קונדיטוריות ובבתי מלון .
מימין לשמאל: שלומי טחן מנכ״ל רשת דן, דובי רקיע, מנהל אורט דן גורמה, יוסי יאשי, סמנכ״ל מינהל מיכללות, צביקה פלג, מנכ״ל אורט, יואב בן צור, שר העבודה, ניצן ממרוד, מנהל אגף ההכשרה משרד העבודה.