לייף סטייל

פשוט, פשוט: עוגיות גרנולה

אומרים שגרנולה זה בריא… לא נתווכח עם האמירה. מה שבטוח, ועל זה יש קונצנזוס, שגרנולה זה טעים, ועוגיות גרנולה הן טעימות על אחת כמה וכמה.
ליקטנו עבורכם מתכון לעוגיות גרנולה טעימות, ובעיקר פשוטות להכנה. קחו 25 דקות של הנאה קולינרית, ועוד חצי שעה של אכילה, לאחר מכן. בהצלחה!

 

מצרכים

1/3 כוס קמח מלא
1/3  כוס גרנולה
40  גרם חמאה
בננה מרוסקת
1/3  כוס סוכר חום

 

אופציות שדרוג (כולם ביחד או כל אחד לחוד)

כף חמוציות או צימוקים
כף שבבי קוקוס
כף אגוזי מלך קצוצים גס
1/2  כפית קינמון
כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה

לוקחים את הקמח, הגרנולה והסוכר ומערבבים בנחישות. לאחר מכן, מוסיפים חמאה ובננה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה למדי.
ועכשיו, הגיע הזמן לחלק היצירתי. אתם מוזמנים להוסיף פנימה את התוספות המשדרגות.
בשלב הבא, רפדו היטב את תבנית האפיה וצקו את העוגיות (בערך 15). חשוב לשמור על רווחים סבירים כדי שהעוגיות תוכלנה לתפוס את מקומן במרחב.
אופים בתנור 17 דקות על 180 מעלות. לשים לב, שהעוגיות צריכות להשחים. זה בסדר – תנו להן.
פה מגיע הסיום, הדובדבן , הקצה או כל מילה אחרת שתמצאו – מוציאים, מחכים חצי שעה ואוכלים עם הפסקות קלות בין ביס לביס.

בתיאבון!