איך נאכיל עשרה מיליארד פיות כשמקורות המזון רק הולכים ומידלדלים? ד"ר תמי מירון, CTO בחממת הפודטק Fresh Start, מציגה פטנטים שומטי לסתות וערבים לחך
אוכלוסיית העולם עברה לאחרונה לקידומת 8. תוסיפו לזה משבר אקלים, מחסור בחומרי גלם, מגפות, מלחמות – וקיבלתם תרחיש אפוקליפטי. אחד המפתחות המרכזיים בהבטחת Food security, קיימוּת וגם תפריט בהתאמה אישית נמצא בתעשיית הפודטק. בתחום הזה ישראל, ובמיוחד אצבע הגליל, היא מעצמה עולמית.
ד"ר תמי מירון, אושיית פודטק ו-CTO בחממת Fresh Start בקריית שמונה, מספרת בפודקאסט איך מייצרים גזר שחור וחסה עם ארומה של וניל, איך מפתחים חלבונים בפרמנטציה, ואיך מפתים אוכלוסייה צעירה ואקדמאית לעשות רילוקיישן לצפון.
האזינו לפרק >>
אנו מזמינים אתכם להאזין לפרק ה-105 של הפודקאסט 'זמן לחשוב' של גופמן קריאייטיב.
בכל פרק נשוחח עם אנשים מעוררי השראה, מעולמות תוכן מגוונים, על הפרספקטיבה האישית שלהם. על השראה ומציאות.
פודקאסטים נוספים שיכולים לעניין אותך:
"זמן לחשוב" עם יעל נבט וישראל גופמן: ועכשיו ילדים והורים – נראה כמה חינוך פיננסי הוא פשוט
"זמן לחשוב" עם היזמת מיכל בלאט בן דוד: על דילמות והחלטות בדרך לאקזיט
'זמן לחשוב' עם רז הייפרמן וישראל גופמן: "טכנולוגיה היא רק קומת הבסיס"