img

כרטיס הביקור הדיגיטלי שלכם מחכה במרחק קליק אחד

מתחילים >
תל אביב, IL
temperature icon 17°

web2infoפודקאסטיםגופמנס סמארט מרקטינג-זמן לחשוב"זמן לחשוב" עם הדס יריב וישראל גופמן: מי שומר על המזון שלנו ומה נאכל ביום העצמאות ה-100 #פרק51
גופמנס סמארט מרקטינג-זמן לחשוב

"זמן לחשוב" עם הדס יריב וישראל גופמן: מי שומר על המזון שלנו ומה נאכל ביום העצמאות ה-100 #פרק51

כיצד נדע שהאוכל שלנו בטוח? איך אפשר גם בריא וגם טעים? והאם בסוף נהיה כולנו טבעונים? הדס יריב, יועצת התזונה והמדע של איגוד יצרניות המזון בהתאחדות התעשיינים, עושה לנו סדר במטבח

עוד מילדות הרגילו אותנו שבריא וטעים לא הולך יחד. אבל עם הידע, הטכנולוגיות והעושר הקולינרי הנוכחי, אין רחוק מהאקסיומה הזאת. יועצת התזונה הרס יריב מנסה להנחיל את התפיסה בקרב יצרניות המזון. היא מלווה חברות בפיתוח ושיפור מוצרים, כמו גם באסטרטגיה השיווקית שבקצה – איך לספר את הסיפור שמאחורי המוצר.

בשיחה איתה דיברנו על דיאטות טרנדיות, על ההשפעה העצומה שיש לתזונה היומיומית במניעה ומזעור של מחלות, על השינויים העצומים שעבר התפריט מקום המדינה ועד ימינו ועל עתיד ההסעדה העולמית: יותר מזון מן הצומח, בשר מתורבת, הדפסות מרקמה חיה ובמקום רפת, מפעל ידידותי לסביבה לייצור סטייקים.

 

img

#051

'זמן לחשוב' עם הדס יריב וישראל גופמן: מי שומר על המזון שלנו ומה נאכל ביום העצמאות ה-100

Breaker Logo Pocket Casts Logo RadioPublic Logo

יכול לעניין אותך גם


אנו מזמינים אתכם להאזין לפרק ה-51 של הפודקאסט 'זמן לחשוב' של גופמן קריאייטיב.

בכל פרק נשוחח עם אנשים מעוררי השראה, מעולמות תוכן מגוונים, על הפרספקטיבה האישית שלהם. על השראה ומציאות.

 

פודקאסטים נוספים שיכולים לעניין אותך:

"זמן לחשוב" עם יעל נבט וישראל גופמן: ועכשיו ילדים והורים – נראה כמה חינוך פיננסי הוא פשוט
"זמן לחשוב" עם היזמת מיכל בלאט בן דוד: על דילמות והחלטות בדרך לאקזיט
'זמן לחשוב' עם רז הייפרמן וישראל גופמן: "טכנולוגיה היא רק קומת הבסיס"

הירשם
דווח על
guest
0 תגובות
הצג את כל התגובות
למעלה

מה נוכל לעזור לך למצוא?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

חכו רגע, יש לנו עוד נושאים שיכולים לעניין אתכם!

פרסמו אצלנו >
נגישות